Hemma

Mår mycket bättre nu :) lite slemmig och hostig men ska absolut komma iväg igen imonn!
Är helt ensam hemma just nu dock, känns ensamt fast samtidigt lite skönt också.
Nej fy, ingen lust att skriva verkar det som :P Vi ses

suck

suck, mår inge bra alls. Har ont i halsen, är väldigt hängig, och hela kvällen har jag känt mig väldigt febrig, men samtidigt så MÅSTE jag ju gå till min praktik imonn, men ska prata med "min chef" om jag får känna efter fram till lunch och sen kanske få gå tidigare. Då kan jag vara jätteduktig hela förmiddagen, för att sen ta igen mig och förhoppningsvis bli frisk till torsdag.
Eller är jag bara dum i huvudet som tänker så?

day 1

Nyss kommit hem från första praktikdagen, gick väl bra :) förutom att jag har så satans ont i rygg och fötter >_< önskar nu att man hade kunnat använda badkaret här hemma, men det kostar ju så himla mycket.

natt natt

Sitter och fyller i min blankett till Försäkringskassan så jag kan få min enorma förmögenhet på 2700. Men frågan är när jag kommer hinna få min handläggare att skriva på den, helst ska det vara imonn, men har ju praktik hela dagen, kanske hinner på lunchen, men det blir tajt... Dilemma.

SMHI skriver att det kommer vara klass 2 varning imonn med snö och halka, lite nervöst, då jag ska köra dit :S får ta det J*VLIGT lugnt XD

Hmm, nu är nog det mesta ifyllt, förhoppningsvist korrekt.
Godnatt på er!

Tandläkare = ondska

Blä, har fått tid till Tandläkaren den 9:e December >_< Jag HATAR tandläkare, de är onda! Har mest dåliga erfarenheter från dom, samt så vet jag inte om det kostar nånting, borde väl ringa, men det värsta skulle väl vara om de hittade nåt hål som "måste lagas" så måste jag punga ut med flera tusen, lätt när man har 2700 i månaden, kul....
Men har köpt flourtabletter nu iallafall :) får knapra på såna fram tills det blir dags.

Söndag

Har precis skjutsat hem Alex, saknar honom redan :( Vi har bara myst och tittat på Scrubs hela helgen ^^ Bara rårt om varann.

Imorgon klockan nio så börjar jag på min praktik, är faktiskt inte så nervös, mest förväntansfull, inte jobbat sen jag slutade på Ancora för snart ett år sen, känns lite ovant.
Det svåra är att veta vad man ska äta till lunch imonn, kanske tar en promenad till Subway eller nåt, men vet inte än hur lång lunch jag har, så vi får se :)

Ska surfa runt lite nu, puss

Fredag

Blev väckt halv tio av att min handläggare ringer. Han skulle mest berätta att jag börjar klockan 9 på måndag på min praktik och att jag jobbar från mån-fre, nice :) nåt att göra om dagarna. Dock har jag ingen aning om hur länge jag ska vara där och hur länge jag "jobbar". Ska bli spännande..

julklappar

ägnade nu en halvtimme åt att slå in lite julklappar :P Ja jag vet, är väldigt tidig, men sen har jag ju tid på mig om jag vill hitta nåt mer, men måste hitta nåt åt mamma också >_< hon är så svår!


3 klara iallafall

busy morning..

Snöade lite igår faktiskt, dock bara några flingor, men det är fortfarande lite vitt på marken :)
Blev väckt klockan 9 av att sötnosen ringde och tiggde skjuts till AMS, så man fick väl dra sig upp och börja skrapa av bilen, dock med hjälp av pappa då låset hade frusit så jag fick inte in nyckeln XD

Har förresten fått praktik på Dollarstore from. nästa vecka :) väntar på att min handläggare ska ringa och berätta vilka tider och dagar det gäller, samt att jag måste vara ledig på Onsdag :( Men ska försöka vara så duktig som möjligt så man kanske KANSKE kan få ett litet extrajobb där, skulle vara skönt..

Hoppas ni mår bra!

försöker sova

Ska försöka lägga mig och sova nu, har varit uppe sen klockan sex, är trött men har så mycket tankar som snurrar omkring.
Btw, Alex är klar med halkbanan nu, iallafall en bra händelse idag.
Godnatt

Farväl Farfar

Vila i frid min älskade farfar, ät så mycket kakor och godis du vill, spring runt och lek med Lady och Maybell, måla hela världen i vilka underbara färger du vill. Jag älskar dig och saknar dig så otroligt.
Bara njut nu, du är fri

:(

tröstköpte lite After Eight och chipsstjärnor, har fortfarande inte hört nåt om farfar, hoppas han klarar det :(
Nä orkar inte skriva, ingen läser ändå...

Söndag

Sitter med ont i magen och väntar på att mor ska ringa det där samtalet nu...
Hon ringde imorse och berättade att farfar nu har blivit medvetslös...
Vet inte vad jag ska göra :(


Mårran

När jag var liten så var jag sjukt rädd för Mårran i mumintrollet. Jag hatar den där munnen och de stirrande ögonen >_< men det är ju lite synd om henne också, beskrivningen av henne lyder såhär:

"Mårran är så stor och mörk och kall att det blir frost på marken där hon går. Alla är rädda för henne. Hon är stor, mörk och ensam och sätter sig på allt ljus hon ser. Mårran tycker om att komma till dalen och sätta sig och bara titta. Hon vet att ingen tycker om henne och därför söker hon sig inte till någon, utan nöjer sig med att bara titta."

brrr, ryser fortfarande mycket när jag ser bilder på henne D: läskig!



Vilket teckad figur skrämde er när ni var små? Eller kanske redan skrämmer ;)

Lördag

Lördag nudå :) Alex och jag är ensamma hemma då hans mor är på fest :D

På måndag så ska skrutten på halkbana, måste följa med för han kan inte vägen dit XD Måste då gå upp typ halv sex eller nåt, *blääää* Men vad gör man inte för att hjälpa till, ska försöka ta fram lite telefonnummer fram tills dess så att man kan ringa lite företag medans han kör.

Sen vet jag inte, på tisdag måste jag skjutsa honom till Dollarstore för hans nya praktik, väntar fortfarande på att min handläggare ska ringa om praktiken på Falu Stadsauktion (oj så formellt det lät XD) Men ska försöka fixa nåt annat tills dess.

Ska faktiskt försöka handla lite julklappar nästa vecka också, men måste nog föra över pengar från mitt sparkonto för att ha råd, sjukt att man förväntas leva med 2700 i månaden. Jag vet att jag fortfarande bor hemma osv, men pengarna går åt ändå, samt att det inte på långa vägar räcker för att jag ska kunna komma hemifrån, känns ledsamt.

Dagens stolhet: Gick till macken för att köpa choklad, men struntade i det ^^
Dagens skäms: Köpte och åt det igår istället >_<

Fredag

Fredag idag igen. Det är illa när fredagar inte känns speciella längre :(
Men sitter och spelar Wrath of the Lich King ^^ Snacka om att de har tagit grejer från nordisk mytologi :P En av npc:na heter Loke, och en annan boss heter Ingvar :P + att man får möta lite valkyrior då och då. Riktigt kul :D
fast när de heter saker som Ragnar Drakkelund så undrar man XD

Sitter och kollar på Singing Bee samtidigt, shit att kunna så många låttexter, jag kan knappt nån :P

Och tack sis för den underbara layouten :D Skitnöjd!

hemma

Har precis kommit hem från Falun, var ju där och snackade med en snubbe på ett företag som heter Falu Stadsauktion.
Det är verkligen inte min grej, kände mig inte alls hemma där, men klart att jag tar emot det om jag får, han verkar väldigt trevlig och jag gjorde nog ett bra intryck.

har fått sån grym huvudvärk också >_< fick det på bussen tillbaka, inge kul alls!

Nä, ska leta lite fler bilder som jag kan skicka till syrran :P Vill ju har en kallare och vintrigare sida.

Wrath of the Lich King

Så var det söndagkväll igen, vart tar tiden vägen egentligen?
Imorgon så kommer jag vara väldigt nervös! Ska åka buss till Falun och försöka hitta nästa buss som går till Kompanivägen för att sen försöka hitta rätt byggnad. Ska dit och prata lite praktik, om jag verkar intressant osv, hoppas det :) Skulle vara trevligt att få nåt att göra, FASTÄN Wrath of the Lich King kommer ut på onsdag ^^
Ska campa med Alex och Basse utanför Kupolen, ingen aning varför, mest för att det kommer kännas kul och ovanligt :P men tänker INTE springa in, har sagt till Alex att han och Basse får sköta det. Man är ju inte lika nördig som dom, lite värdighet har man :P

Trailern för WotLK, snygg grafik även om alla kanske inte förstår vem det är osv..


^^

Hehe, vet ni vad jag och Alex upptäckte? :D
Idag så har vi varit ihop i 888 dagar exakt!

Your Raise Me Up

Det gör du verkligen älskling, ingen förstår mig så mycket som du gör!




:D

Har precis pratat med Falu statsauktion! Dom lät jättepositiva med att jag ska få praktisera hos dom :) Han bad mig droppa in på Måndag och visa upp mig. :D

Ska bli en myskväll ikväll, ska kolla på Scrubs säsong 6 och käka pizza samt jäsa ^^

Har fortfarande inte fått mina försäkringspengar! Vafan det har ju gått 2 veckor nu, borde ha fått dom idag >_< pengarna börjar smått sina så jag är i ganska stort behov av det nu, måste ju börja köpa julklappar mm! GAAAAH!!

Pet shop boys - Go West

Jag är ganska förtjust i gamla låtar, tycker dom har mycket mer känsla i sig.
Men gud vilka flummiga videor de hade :P


...

Är nu ensam hemma med Alex medans mor och far är på Gotland och fixar lite.
Ska försöka ringa till ett företag i Falun som tydligen ville ha praktikanter, ska även ringa till lite andra företag, (minst 10 ska jag ha ringt innan tisdag)
Är så fruktansvärt trött på det här, varje gång alex frågar om vi ska köpa nåt speciellt så frågar jag om vi verkligen har råd med det, det kan handla om att han kanske vill ha nachos eller nåt, eller att jag vill ha en marabou för 20 spänn. Känns helt sjukt att tycka att man slösar pengar då..


trött

Kom inte i säng förrän vid fyra igår :P
de kom inte ut förrän vid halv tre, och bilens dörrar hade frusit fast så alex fick hjälpa mig att försöka få upp dom och skrapa rutorna, passagerardörren ville dock inte öppnas (vilket är konstigt för jag hade ju låst upp bilen därifrån)
Vi gissade att nån isbit hade fastnat i låset. Men bakdörrarna fick jag upp iallafall och kom äntligen iväg :P

Kan då säga att jag var glad att vägarna var så gott som tomma på Faluvägen, det är 110 där men jag körde i försiktiga 80, (var ju snorhalt)

Fick lite pengar iallafall, så ska åka och tanka idag tänkte vi :D

så fyllechaffis är jag gärna igen..

happ

Pratade precis med Linda (nej inte mig själv!) och jag ska tydligen vara fyllechaffis inatt :P Ska få ett litet bidrag till bensin iallafall ^^ har så fruktansvärt tråkigt just nu >_< kolla på the best of top gear, och jag gillar inte ens bilar!

nä, nu försvann lusten för blogg igen, kram

Morrn morrn

Min dator brummar väldigt mycket när man startar den >_< Irriterande att det tar så lång tid för den att sluta!

Fint väder idag, fortfarande ganska mycket snö ute :D Men idag så blir det en slappardag, har ingenting jag måste göra, inte som Alex som måste byta till vinterdäck på bilen snart ^^
Hoppas ni mår bra

RSS 2.0