morgon :D

Vaknade idag av ett sms från min chef som undrade om jag kunde jobba imorgon, visst inga problem :) Alltid trevligt när lite CASH droppar in :D Så den här veckan jobbar jag imonn, på torsdag och på fredag :)

fortfarande småförkyld, näsan krånglar lite, har lite ont i halsen och är slemmig :P Lite av allt helt enkelt.


Hungrig!

Väntar på killarna som är iväg och köper pizza :) Dom får allt gå, orkar inte köra i det här vädret, har snöat hela dan.

Är godisdag idag också :) Så jag har unnat mig lite saltade potatisskruvar med mörk choklad, yummy ^^
Kollar på den där nya serien Chuck, verkar ganska rolig fast flummig :P Halsen är lite bättre, men är orolig att det är värre imorgon..
Nu ska jag beställa Eureka första säsongen, såg att jag kunde beställa den på cdon och tänker faktiskt göra det ;)


Helv*s %"#&/¤"!

Det ska väl vara själva faaaan då. Nu har jag fått ont i halsen också. Alltså jag verkar få alla jävla symtomen efter varandra!
Först var jag snörvlig och hostig som fan, sen höll jag på att bli frisk, sen fick jag världens feber, sen näääästan frisk igen och nu har jag fått ont i halsen. Får hoppas att det INTE håller sig till Torsdag nästa vecka för då ska jag jobba!
Den här Januarimånaden suger verkligen, har varit sjuk nästan hela månaden >_<

Ska köpa potatisskruvar idag och mumsa på ikväll också, bara för att det är så synd om mig :(

Utmaning från Sis

Syrran har utmanat mig i sin blogg :)

4 av mina favoritprogram:
 - Scrubs
- Vänner
- CSI
- Trollkarlens Hemlighet

 4 saker jag gjorde i går:
- Hade 38,3 graders feber
- Badade
- Låg i sängen
- snörvlade

4 saker jag ser fram emot:
- Min första lön (får den på fredag :D)
- Middag med Alex på Fredag
 - Få vara ensamma i Mars
- Kunna få klippa mig

4 favoritrestauranger:
- Fortuna
- Bolanche (även om jag inte har råd att äta där)
- Subway
- Golden Palace
 
4 saker på min önskelista:
- Laptop
- Egen lägenhet
- Ny mobil
- En slimmad kropp ;)

feberungen

Hade ganska hög feber imorse så jag kunde inte åka till jobbet :( Känns helt fel men vad ska man göra? Jag kunde inte röra mig ur sängen >_<
Ringde t.om till vårdcentralen och hon tyckte att jag hade gjort rätt som stannat hemma och tyckte jag skulle vila resten av dan. Mår bättre nu, nyss duschat.

Aja, ska titta lite mer på tv, hoppas ni mår bättre...

dubba gnäsdäbba

Hostan är faktiskt bättre idag, men nästäppan har istället blivit värre >_< känns inte som att nässprayen hjälper... får knappt luft :O

Slutar ganska tidigt idag dock, Annelie tog plocktågen så jag kunde åka och städa en vagnverkstad kl 11 istället för 13. Mycket skönt att bli klar så tidigt :P Ger mig en chans att vila och förhoppningsvis bli frisk fortare..

dumma

Ska lägga mig om ca 45 min och titta på Trollkarlens Hemlighet, för att sen sova.
Åkte till Apoteket med sötnos som köpte Ipren och Berocca till mig så jag orkar jobba imonn och på tisdag >_< helst skulle jag vilja ligga hemma under täcker och bara kurera mig, men har ju nyss varit sjuk i en vecka, och jag är vikarie för vikarien imonn :P så dom har ingen mer att ta in, måste alltså ställa upp...

Det sjuka (hehehe) är att syrran också håller på att bli sjuk igen.. Våra liv är ganska lika just nu :P Hon går också på ströjobb och håller också på att bli sjuk för andra gången på kort tid, och hon och jag är inte sjuka ofta annars..

Aja ska fortsätta kolla på The F Word, få lite inspiration till matlagning när vi flyttar hemifrån sen. Hehehe Ramsey skrek precis "DONT FUCK THE DUCK!" xD

suck

Fortfarande extremt hostig och nästäppan vill inte heller släppa, men ska jobba imonn och jag SKA gå, så är det bara, kan itne vara hemma mer.

Idag fyller Alex lillebror Basse 18 år :D GRATTIS!!!

Hostigt värre

Har fått en sån otäck hosta igen, har väl småhostat lite sen jag var förkyld, men nu känns det riktigt illa, piper när jag hostar och det svider eller bränner i lungorna. Näsan är fortfarande täppt också. Varför kan jag inte bara få bli helt frisk? Är asjobbigt att jobba när man hostar efter luft hela tiden.

Nu är det iallafall helg, får försöka vila lungorna nu och inte anstränga mig så mycket. Jobbar igen på Måndag och på Tisdag :D Alltid trevligt när de hör av sig och behöver mig ^^ (egoboost)

Imonn får jag även köpa nån liten godisbit, har ju ingått i en pakt med sötnos om att vi inte får äta godis nån annan dag än Fredag ELLER Lördag, och då ska det mest vara nåt litet. Har redan bestämt att jag vill ha en Marabou Premium - Dark Milk :D

ska försöka leta fram en nässpray nu så man får luft...

Foundation

Köpte en foundation idag efter jobbet också :)

L'oreal True Match Foundation - Rose Ivory

Min vän Linda använder den, så den ska tydligen vara bra :D


Glada städerskan

Ännu en arbetsdag till ända, satan vad mina fötter gör ont >_< kan knappt gå..

Men nu ska jag bara sitta här och vila till halv tio då jag går och lägger mig.


Heeeela den här gången har jag sopat idag...


Men jag är glad ändå! ^^

trött

Har nu kommit hem, har så ooont i ryggen >_< längtar tills man får riktiga arbetsskor...

Syrran gjorde utmaningen att man ska visa sin bakgrundsbild.
Här är min då :)


Rapport från jobbet

Är på jobbet just nu, väntar på att min lunch ska bli någorlunda varm :)
Går riktigt bra, vi delade på oss för första gången nu och är redan klar med stationen, bara vagnverkstan och kurerna kvar, inte har jag glömt nånting heller :D

Ska äta nu.
Puss!

jobbigt

Är hemma nu igen, alltså hemma hos mamma och pappa. Saknar redan älsklingen, kommer INTE kunna sova nåt inatt, går inte utan att jag vet att han ligger där bredvid mig. Får alltid paniktankar när jag sover själv och han kan ju inte göra så mycket genom telefonen.
ÅÅÅÅH vad jag önskar att vi kunde flytta till nåt eget snart, bara han och jag, så vi får göra vad sjutton vi vill. Så orättvist att det inte kan hända just oss, så himla jävla orättvist!
Missade såklart "Trollkarlens hemlighet" som skulle gå idag också, självklart, jag hade ju bara sett fram emot den. Verkar så intressant att få se hur dom gör det.

Imonn ska jag tillbaka till jobbet igen, lite nervös och förväntar mig att det självklart har blivit nåt krångel med att jag har varit sjuk, bara väntar på det. Just bring it on!
Nä måste nog försöka sova nu, ska upp tidigt imonn igen, usch är ingen morgonmänniska alls. Men man måste ju tyvärr...

Håll en tumme att jag somnar.

Puss

snart

Ska strax åka till American Express och hämta pizzor, fick ett bidrag som tack för att vi vaktar yrvädret (aka Svea)

Sen ska jag bara dega framför tv:n och kolla på Vänner.

Roligt inlägg? Nä :P

10 Januari

Mår ganska bra nu :) lite slem här och där som vill ut och mina bihålor känns som att de har torkat ut. Allvarligt, trycker jag där så kommer det börja knastra och rinna ut sand ur näsborrarna!

Vi sitter och väntar på yrvädret Svea, ska vara hundvakt åt henne och Olle idag, som tack så får vi pizza ^^ yum yum.

Visst ja, mitt drakhalsband från Kina har kommit nu, jättefint :D ska försöka lägga ut en bild på den när jag är hemma med en fungerande kamera.
Hoppas ni mår bra :D

Klättrande piggsvin

Ska snart lägga mig :)
Måste bara lägga ut en så söt video på ett piggsvin som försöker klättra ^^


usch

Blev såklart mycket sämre, hostar som en galning (Alex gillar då inte ljudet), näsan har lagt av, och jag har feber lite då och då.
Kan itne jobba imonn heller, men gillade inte riktigt tonen från tjejen som jag ska jobba med, så jag måste nog tvinga mig att gå på fredag och helgen, får hoppas det går.

Har fortfarande inte fått mitt jäkla sjukintyg! Blanketten skulle ha varit inne för snart 3 veckor sen, och jag kan inte skicka in den utan intyget. Jävla skit också, har snart inga pengar alls :(

Inte blir det bättre av att alla verkar vilja ge mig dåligt samvete för allt också, tydligen så är det mitt eget fel att jag är förkyld.

Uppdatering

Inte skrivit nåt på ett tag igen. Vet inte, har ingen inspiration alls.
Jobbar nu på Trafficare, städar tågen på natten och stationen på dagen ^^ Fysiskt krävande, men satan vad nöjd man känner sig när jag kommer hem och är helt slut.
Dock har jag blivit förkyld igen >_< låter helkonstig när jag pratar och har feber, älsk tycker att jag ska vila imonn och köra på på Onsdag, men har bestämt att jag ska sätta klockan på halv 7 imonn ändå och känna efter riktigt ordentligt. Men märker jag att det inte skulle funka så får jag väl ringa till chefen och förklara :/ Tur att dom är snälla iallafall.

Har nu nästan lärt mig bemästra eyelinern som jag fick av sis dock så verkar den tycka det är kul att peta mig i ögat >_< och jag är inte säker på att det är snyggt, men jag övar på :)

Får hoppas jag är pigg nog att följa med på tisdag till Sötnosens mormor, hon bjuder på sin helsmarriga kalkon :D helt underbart!

Nu är det lite uppdaterat iallafall ^^

RSS 2.0