mongokisse

Fick en ny kamera i julklapp :D och gissa om jag fick den roligaste bilden på Embla någonsin XD


hihihi ^^

Miss Kiss på G

Inte skrivit på några dar, men har varit lite mycket och jag har helt enkelt varit för trött ;)

Bara två dar till jul :D och inatt så ska jag jobba. Skönt att få lite pengar, men det är otroligt drygt att släpa en tung vagn genom en massa snö >_<

12 stycken har lagt en intresseanmälan på våran lilla etta :O får väl bli en massa visningar sen på mellandagarna här, ska bli skönt att få det gjort >_< ååååh vill bara flytta till tvåan NUUUU!!

Aja, har iallafall varit duktig och ätit en matlåda från igår, är verkligen usel på att äta på dagarna, embla var såklart tvungen att stå mitt i allting :P


Got Milk?

mongokisse

Plastgranskvistar (nya ord, wooohooo) ska ju vara relativt svaga, lägg nånting tung och dom ger vika ganska lätt....

förklara då detta som jag fann imorse...jadu.....

Snööö ^^

Sitter nyduschad och kollar ut på all den underbara snön som ligger ute :D

Fick även ett samtal från Chiiefen och ska tydligen jobba Ons-fre, trevligt med lite cash nu när man ska få en högre hyra..

Tog en längre promenad i morse, Olle blev snart helt täckt med snö och tuffade fram som en liten plog ^^


Olle helt täckt ^^


massa snö, snöade samtidigt också även fast det inte syns


Mig gilla snö!


Embla låg inne och sov i värmen dock..

Nu ska jag iväg och fixa ögonbryn :P får se hur det blir.


Alex rockar!

Innan jag går och lägger mig så måste jag visa första gången som Alex provade Rockringar på WiiFit. Tyvärr så vet jag inte hur man vrider på videon så ni får stå ut ;) och ja, det är jag som dör i bakgrunden!

http://www.youtube.com/watch?v=ywOzeNCLIBE

Händelser

Sitter och funderar lite på Nyårslöften faktiskt, (lite före som jag kanske är) och jag tror faktiskt att mitt nyårslöfte blir att skriva i bloggen mer. Samt försöka komma mer i form antagligen.

ska hända mycket i Januari, lönen blir väl inte helt fantastisk men vi klarar oss, men i slutet av januari så ska vi äntligen flytta till en större tvåa :D så himla skööönt! Tänk ett sovrum som man kan vara ifred i, och en balkong som man kan sitta och mysa på med en kompis och ett glas vin!

Det är ju jul snart också... och vi har faktiskt satt upp en plastgran här hemma :P tar typ upp det lilla utrymme som är kvar härinne, och Embla tycker det är skitkul att stå och boxas på grenarna! SPECIELLT om matte och husse har gått och lagt sig. Skitungen har ju då såklart varit mysig och go hela kvällen, men så fort vi lagt oss och släcker lampan så hör man. (prassel prassel) för att sen höra en duns när hon återigen har försökt bemästra konsten att gå på plast utan att lyckas..... Weirdo!

Ska gå en vända med Olle nu, men man kan väl se det här som nån sorts nystart :)


Såååå oskyldig så...

RSS 2.0