after work

kom nästan precis hem från jobbet, fick lov att köpa en reuter (hur fan stavas det nu då?) eftersom våran la av igår kväll. 400 spänn gick den på :O satan vad dyrt!

Riktigt kasst väder är det ute iallafall, var jättefint imorse, vindstilla och soligt men nu så är det gråmulet, regn och vind >_< ska snart ut med den lilla hårbollen för att sen åka till Mor och Far för att gå med den stoora hårbollen :P

Kommentarer
Postat av: Sis

Antagligen så är det ungefär likadant! Jo men det är de som andra inte verkar förstå. Läser varje dag, varje dag om hur dåligt det är att vara smal, aldrig att man ska vara nöjd som man är?! Så länge man mår bra själv så spelar ju ingenting någon roll, ellerhur?! Det är de jag försöker få fram med det inlägget jag skrev!

2009-05-07 @ 20:10:01
Postat av: Sis

Sv. Media skriver aldrig att mulligt är fult. Då vet jag inte vart du läser någonstans! Bilder på smala modeller visst, men jag har ALDRIG läst att mulligt är fult någonstans!

2009-05-07 @ 22:25:34
Postat av: Sis

Men idag är det fortfarande mer okej att vara mullig än smal!

2009-05-08 @ 08:44:34
Postat av: Bröllopsfixaren

Hej.

jag hoppas du kan hjälpa mej.

Jag startade för 4 dagar sen min dröm resa.

Hoppet om att få mitt bröllop.

Hur jag och min kille vänder och vrider på det får vi inte ekonomin till att spara ihop till bröllopet vi önskar så igår startade jag Bröllopsbloggen.

Där hoppas jag på allt stöd ifrån allt och alla så kanske kanske jag kan få mitt bröllop innan sommarens slut.

Du kanske kan hjälpa mej med att ta upp min blogg i ett inlägg, ihop om att få flera läsare att hitta till mej så min dröm kan gå i uppfyllelse?

Snälla lägg till mej på bloglovin

hjälp kärleken vinna1000 kramar till dejPå bara 4 dagar har jag tusentals besökare och många vill hjälpa till hoppas på ditt stöd2009-05-08 @ 09:01:21
URL: http://brollopsbloggen.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0